Az ETO FC Győrnél folytatja

2019.02.13. 16:00

Madarász is távozik a ZTE FC-től

Újabb távozót jelentett be a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata. Az ősszel kölcsönjátékosként szerepelt Madarász Márk az ETO FC Győrnél folytatja.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Madarász Márk a nyáron érkezett kölcsönbe a Puskás FC-től, és az őszi szezon során 14 alkalommal volt kezdő a ZTE FC-ben és három gólt szerzett. A télen tovább erősödött a ZTE FC kerete, Madarász pedig maga kérte, hogy engedjék el a több játéklehetőség érdekében – tájékoztatott bennünket Sallói István, az egerszegiek sportigazgatója.

-Ő kérte, hogy engedjük el, hiszen szeretne játszani, ám tavasszal kevesebb játékperc jutna neki nálunk – mondta a sportigazgató. – Eleve kölcsönben volt nálunk a középpályás, így természetesen elengedjük, hiszen a fejlődése érdekében játszania kell. A Puskás FC és a Győr megegyezett egymással, így Madi az ETO-ban folytatja, ugyanakkor sajnáljuk a távozását, hiszen remek csapatember volt.

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A ZTE FC együttese vasárnap a Nyíregyházát fogadja. Dobos Barna együttese nagyon készül, hiszen a második helyről akár az élre is ugorhat a kék-fehér együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában