Három meccsre tiltották el

2019.02.28. 12:22

Farkas Balázs fellebbez

Farkas Balázst, a ZTE FC labdarúgóját az MLSZ Fegyelmi Bizottsága három mérkőzésre tiltotta el. A támadót a Kaposvár elleni találkozón állították ki egy kemény belépő után, aki jelezte: fellebbezni fog a döntés ellen.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor

Farkas Balázs a vasárnapi találkozó után lapunknak is elmondta: nem volt a mozdulatában szándékosság, ami után a kaposvári Hadaró Valentint ápolni kellett. Akit egyébként már korábban le akartak cserélni és nem a belépő miatt lett végül csere.

Fotó: Katona Tibor

Farkas Balázs most a ZTE FC honlapjának is nyilatkozott aki ott is elmondta: „Nem tapostam meg, nem rúgtam meg, ennél jobban már nem tudtam visszahúzni a lábam. Utána hirtelen azt sem tudtuk, melyik irányba következik majd szabadrúgás, így nyilván nagyon meglepődtem a piros lapon”. A játékos azt is hozzátette: a három mérkőzésre szóló eltiltást túlzásnak érzi, ezért fellebbez, hogy enyhítsék a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában