Két dobogós helyezést szereztek

2019.02.28. 07:00

Bécsben táncolt a Premier Klub

A Premier Táncklub növendékei Bécsben, az osztrák fővárosban egy nyílt nemzetközi táncversenyen szerepeltek, s két dobogós helyezéssel tértek haza.

Benedek Bálint

Premier Táncklub növendékei látványos gyakorlataikkal kitűnően helytálltak a népes mezőnyben Fotó: ZH

A több mint háromezer táncost felvonultató nemzetközi viadalon az európai indulók mellett érkeztek versenyzők Egyiptomból és Oroszországból is. Mioveczné Németh Petra edző tanítványai három koreográfiával léptek színpadra. A magas létszám miatt a zsűri minden kategóriában az első nyolc helyezettet díjazta.

Premier Táncklub növendékei látványos gyakorlataikkal kitűnően helytálltak a népes mezőnyben Fotó: ZH

A feszített program mellett jutott idő a kikapcsolódásra is, a fiatalok megnézték az osztrák főváros nevezetességeit. A nemzetközi seregszemle után azonban nincs idő a pihenésre, hiszen a tehetséges táncosok hamarosan újabb nemzetközi versenyen lépnek fel. Az új koreográfiákat pedig április 6-án a HSMK-ban tartandó hagyományos gálaestjükön a kanizsai közönség is megcsodálhatja.

Eredmények: Junior, csapat: 2. Erdélyi Anna, Kaposi Lilian, Poszavecz Rebeka, Tóth Fanni, Takács Emese. Formáció: 3. Bordás Enikő, Horváth Szófia, Kómár Kitti, Kómár Liliána, Léder Luca, Horváth Luca Sára, Navinszky Réka, Nyirádi Luca, Puskár Lili, Weisz Csenge, Völgyi Virág. Felnőtt, csapat: 4. Bordás Enikő, Horváth Luca Sára, Kómár Kitti, Kómár Liliána, Navinszky Réka, Puskár Lili, Weisz Csenge.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában