Nemzetközi kispályás labdarúgótorna

2018.10.05. 17:54

Salla Kupa – először

Salla Kupa néven idén először szervezett nemzetközi kispályás labdarúgótornát a kisváros önkormányzata és a Zalalövői Testedző Kör. A hagyományteremtőnek szánt viadalon két korcsoportban (U11 és U13) négy-négy csapat szerepelt.

Gyuricza Ferenc

Az U11-es Pro Farra–Csákánydoroszló meccs egy pillanata Fotó: GYF/Zalai Hírlap

Az olasz élvonalban szereplő Sampdoria labdarúgó-akadémiájának egyik csapata, a Pegazus Pro Farra mellett vendégként a vasi Körmend és Csákánydoroszló vett részt a tornán. A helyi általános iskola műfüves pályáján mindkét korosztályban körmérkőzés zajlott le. Az U11-eseknél az olasz csapat volt a legjobb, veretlenül végzett az élen, az U13-as korosztályban azonban szorosabb küzdelem zajlott, és végül a gólkülönbség döntött a Körmend javára.

Az U11-es Pro Farra–Csákánydoroszló meccs egy pillanata Fotó: GYF/Zalai Hírlap

Eredmények: U11: Zalalövő– Körmend 3-3, Pegazus Pro Farra–Csákánydoroszló 3-0, Pegazus Pro Farra–Körmend 4-0, Zalalövő–Csákánydoroszló 2-2, Csákánydoroszló–Körmend 1-1, Zalalövő–Pegazus Pro Farra 0-5. Végeredmény: 1. Pegazus Pro Farra, 2. Csákánydoroszló, 3. Körmend, 4. Zalalövő. U13: Pegazus Pro Farra– Csákánydoroszló 4-2, Zalalövő– Körmend 0-1, Zalalövő– Csákánydoroszló 3-2, Pegazus Pro Farra–Körmend 1-1, Csákánydoroszló– Körmend 0-5, Zalalövő–Pegazus Pro Farra 0-3. Végeredmény: 1. Körmend, 2. Pegazus Pro Farra, 3. Zalalövő, 4. Csákánydoroszló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában