Biztos győzelem Ajkán

2018.08.28. 19:51

A hét végén ZTE FC–Ziccer zalai rangadó a női NB II-ben

Az újonc Ajka otthonában kezdte meg az NB II-es bajnokságot a ZTE FC női labdarúgócsapata. A zalaiak jó játékkal fölényes győzelmet arattak a Nyugati-csoport nyitányán.

Bedő István

Gáspár Krisztina (kékben) is góllal mutatkozott be Fotó: Pezzetta Umberto

FC Ajka – ZTE FC

0-4 (0-2)

Ajka, 100 néző. Jv.: Koronczai.

ZTE FC: Fülöp (Császár H.) – Nagy, Szegedi (Tolnay), Császár F., Kerkai, Széplaki, Gáspár (Bicsák), Németh, Bánfi (Gelencsér), Major, (Tauker), Horváth V. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Németh, Kerkai, Gáspár, Bicsák.

A vendégek a mérkőzés elejétől fogva irányították a játékot, és már az első negyedóra végén megszerezték a vezetést. Az újonc hazai csapat csak elvétve jutott el a zalaiak kapujáig. A félidő hajrájában növelte előnyét a vendégcsapat. A második félidő elején újabb gólt szerzett a ZTE, miközben a hazaiak semmi veszélyt nem jelentettek a vendégek kapujára. A hajrában újabb góllal fölényessé tette sikerét a zalai együttes, amelyben valamennyi cserejátékos is pályára lépett.

Az újonc Ajka csak asszisztálni tudott a ZTE fölényes, megérdemelt győzelméhez. A hét végén pedig zalai rangadó következik, ugyanis a nyitófordulóban a mérkőzését elhalasztó kanizsai Ziccer NLSE szombaton a ZTE FC vendége lesz.

Pergel Andrea: „A lányok jól játszottak, és megérdemelten szereztük meg a három pontot. Győzelmünket csapattársunk, Légrádi Hajnalka kisbabájának ajánljuk, aki éppen a mérkőzés ideje alatt jött világra”.

Gáspár Krisztina (kékben) is góllal mutatkozott be Fotó: Pezzetta Umberto

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában