Tizenhárom csapat indult idén

2018.06.01. 19:39

Zalai ötlet alapján hatodszor rendezték meg az Agrár Labdarúgó Tornát

Hatodik alkalommal rendezték meg idén a faluban az Agrár Labdarúgó Tornát, melyre ezúttal 13 csapat nevezett.

ZH

A résztvevők csoportképe az eredményhirdetés után. A viadal egyre nagyobb népszerűségnek örvend Fotó: NAK Zala

A viadal előtt köszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő, Lázár István, a falu polgármestere, Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke, valamint Bóbics László ötletgazda, a NAK zalai szervezetének alelnöke. Az eseményt Süle Katalin, a NAK megyei elnöke nyitotta meg. Kitért rá: az egyre népszerűbb rendezvényen már szinte minden megye képviselteti magát.

Körmérkőzésekkel indult a torna, majd a csoportelsők az 1-3., a másodikok pedig a 4-6. helyekért játszottak. De a további helyezések sorsa is hasonló módon dőlt el. A győzelmet végül a Zalai Növényvédők csapata szerezte meg.

Az évről évre megszervezett torna rendkívül jó csapatépítő rendezvény, erősíti a szakmán belüli összetartozást, amit az is alátámaszt, hogy az utolsó helyen végzett gárda is legalább akkora tapsot kapott, mint a győztesek. A családdal érkezőkre is gondoltak a szervezők, a fakultatív programok között szerepelt csocsó, asztalitenisz és darts, valamint a gyerekeknek ugrálóvár. Este kellemes hangulatú vacsora, valamint a Bajnokok Ligája-döntő közös megtekintése zárta a rendezvényt.

A résztvevők csoportképe az eredményhirdetés után. A viadal egyre nagyobb népszerűségnek örvend Fotó: NAK Zala

A labdarúgó torna dobogósai: 1. Zalai Növényvédők, 2. NAK Zala, 3. Egerszeghús. Különdíjasok, legjobb kapus: Pe-

thő József (NAK Zala). Legjobb játékos: Szabó Ákos (Zalai Növényvédők). Gólkirály: Ressely Norbert Gábor (Központ „B”). Legjobb játékvezető: Kertész Szilvia. Ifjú tehetség különdíjas: Darabos Olivér és Süle Nimród. Büntetőrúgó verseny, mesterlövész: Szabó Ákos (Zalai Növényvédők). Hetes-„ölő”: Damm János (Bács-Kiskun). Győztesek, csocsó: Pető Bence és Gerebics Attila (Zala-Cereália). Asztalitenisz: Nagy János. Darts: Tóth Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában