mindenkit meglepett

2018.06.20. 18:27

Távozik Gombos Zsolt az FC Nagykanizsától

Kedden késő este már futótűzként terjedt az immár NB III-as FC Nagykanizsa labdarúgó együttesének tagjai körében, hogy távozik a vezetőedző, egyben szakmai igazgató Gombos Zsolt.

KL

Gombos Zsolt már nem érezte a bizalmat… Fotó: Gergely Szilárd

A hír igaznak bizonyult, mi több, a szakember a váratlan, egyben gyakorlatilag mindenkit meglepő döntéséről néhány óra elteltével készséggel nyilatkozott is.

– Először is csak köszönettel tartozom mindenkinek, akivel Kanizsán együtt dolgozhattam és ez igaz a szurkolókra is – mondta el Gombos Zsolt. – Több tényező is közrejátszott abban, hogy távozom. Egyelőre talán legyen elég annyi, hogy nem éreztem a bizalmat a vezetőség részéről. Konkrétan azt, hogy a folytatást mindenképpen velem képzelik. Úgy éreztem, ilyen helyzetben lépnem kell és új kihívásokat szükséges keresnem.

Gombos Zsolt már nem érezte a bizalmat… Fotó: Gergely Szilárd

Természetesen a nagykanizsai klubnál is érdeklődtünk a kialakult helyzetről, ahol gyakorlatilag ad hoc-jelleggel kell kialakítani a szakmai stábot. Pontosabban megtalálni az új vezetőedzőt, valamint a szakmai igazgató személyét. Az egyesület elnökségéből Zsirai Róbertet értük el elsőként.

– Meglepett minket a bejelentés, meg persze annak módja is – fogalmazott szerda délelőtt az elöljáró. – Új helyzet állt elő, de amíg az elnökség nem vitatja meg azt, hogy személyi kérdésekben kit, kiket javasoljunk, semmit sem tudok mondani. Egy biztos, higgadtan és körültekintően kell eljárnunk, jó lenne kötődéssel bírót választani, esetleg az Egerszeg-Kaposvár futballrégiós szinten gondolkodnunk. Gombos Zsolt a kanizsaiakkal kétszer nyert megyei bajnokságot, idén csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szerepelt, áprilisban Amatőr Kupa-döntőt vívott az MTK Stadionban. A napokban sikerrel vette az NB III-as osztályozót is a Nagyatáddal szemben, így a kanizsai labdarúgást ismét NB-s szinten köszönthetik az ellenfelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában