várható még bejelentés

2018.06.19. 21:08

Bejelentette igazolásait a ZTE KK

A Zalakerámia-ZTE KK honlapján jelentette be hivatalosan azt, amit már részben mi is megírtunk. Vagyis új igazolásait, s a héten is várható még bejelentés.

Kerkai Attila

Ahogy korábbi interjúnkban Bencze Tamás vezetőedző is jelezte, az NB I-es férfi kosárlabdacsapat keretét 20-22 éves fi atalokkal is szeretnék megerősíteni. Ennek megfelelően Bagó Martin (206 cm, 22 éves) érkezik Sopronból, Papp Péter (195 cm, 23 éves) a Kaposvártól, Durázi Krisztofer (198 cm, 20 éves) pedig a Falco KC csapatától teszi át székhelyét Zalaegerszegre. Mindhármukkal kétéves megállapodást kötött a klub. Várható még egy játékos igazolása, s információink szerint egy újabb fi atal kosaras, a paksi Gulyás Milán (esetleg Keller Iván, Alba) iránt is érdeklődik a ZTE KK.

Az egerszegi klub a tavaly Körmendről érkezett Doktor Péterrel is újabb egyéves megállapodást kötött, s a jelenleg az U18-as válogatottal készülő, saját nevelésű Farkas Attilára és Kovács Benedekre is számítanak.

A fiatalok mellé tehát elkel majd a rutin, éppen ezért lesz kiemelten fontos a légiósok kiválasztása. Mindez folyamatban van, s elsősorban olyan kosarasokat keresnek, akik már bizonyítottak magyar csapatokban. A tervek szerint négy külföldivel kezdi a szezont a ZTE KK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában