Sportprogram

2018.02.18. 18:00

A jövő hét fontosabb zalai vonatkozású sporteseményei

Mutatjuk a jövő hét zalai sportprogramjait!

Fotó: Pezzetta Umberto

FEBRUÁR 20., KEDD

LABDARÚGÁS A Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első mérkőzésein két zalai csapat is érdekelt lesz. A megyei bajnokságban szereplő FC Nagykanizsa együttese 14 órától az Olajbányász-stadionban az NB II-es Békéscsabával találkozik. Az NB II-es ZTE FC szintén hazai pályán kezdi meg párharcát, amely ugyancsak kedden, 16 órától az élvonalbeli Puskás Akadémia FC-t látja vendégül a ZTE Arénában.

FEBRUÁR 21., SZERDA

KOSÁRLABDA A magyar női kosárlabda-válogatott Eb-selejtezői miatti szünetet követően folytatódik a női NB I A-csoportjában az alapszakasz sorozata. A ZTE NKK együttese szerdán 17 órakor a Zalakerámia Sportcsarnokban a bajnoki ezüstérmes és jelenlegi listavezetőt, a hibátlan mérleggel rendelkező Szekszárdot fogadja.

FEBRUÁR 24., SZOMBAT

KÉZILABDA Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Északnyugati csoportjában az Egerszegi KK csapata 17.00 órától a Büki TK vendége. A Hévíz SK viszont hazai pályán szerepelhet, amely 14 órától a hévízi sportcsarnokban a PEAC gárdáját látja vendégül.

LABDARÚGÁS Amennyiben az időjárás is engedi, elrajtol a megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában is a tavasz. Szombaton 14 órától négy mérkőzést rendeznek: Nagykanizsa-Lazzarin Café FC Keszthely, Gellénháza-Hévíz SK, Femat-Csesztreg-Semjénháza, Zalalövő-Szepetnek.

TEKE Az előző heti Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzése után újra a hazai Szuper Ligában lép pályára a ZTK-FMVas férfi tekecsapata. Szombaton 14 órától a Ferencváros vendége lesz. A női Szuper Ligában a ZTE-ZÁÉV TK viszont hazai pályán szerepel, amely 10 órától a Balatoni Vasast fogadja.

FEBRUÁR 25., VASÁRNAP

KÉZILABDA Az NB II-es férfi bajnokság Délnyugati csoportjában a Keszthelyi Georgikon DSE 16 órától a Kalocsa KC vendége. Ugyancsak vasárnap, ám 17 órától a Nagykanizsai Izzó SE a NEKA U22 csapatának otthonába utazik Balatonboglárra.

LABDARÚGÁS Elrajtol az NB II tavaszi idénye, méghozzá a 22. fordulóval. A ZTE FC hazai pályán kezd, méghozzá 17 órától fogadja a ZTE Arénában a feljutásért is harcban álló, jelenlegi második helyezett Kisvárdát. A megyei I. osztályú bajnokság vasárnapi mérkőzéseit 14 órától rendezik a következő párosításban: Lets Do It Technoroll Teskánd-Gyenesdiás, Tisza.Ép Zalaszen-grót-Z-Net Telekom Becsehely, Kaposi Transport Csács-Nemesapáti-Creaton-Lenti TE, Zalagrár Pókaszepetk-Horváth MÉH Kiskanizsai Sáskák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában