Autósport

2018.01.21. 14:00

Zalakaroson kaptak díjat a rallycross és auto-cross versenyzők

A technikai sport-ágak egyik sajátossága, hogy az előző évi bajnoki eredmények kihirdetését egy díjkiosztó gálával ünneplik. Így volt ez most is, hiszen Zalakaroson rendezték meg a 2017. évi rallycross és auto-cross magyar országos bajnokság díjkiosztó gáláját.

Kerkai Attila

A Zalaegerszegi Autósport Egyesület versenyzői az elmúlt évben jelentős sikereket értek el, hiszen aki indult a bajnoki futamokon, mindenki dobogón végzett.

A rallycross 1400-as kategóriában például három zalai versenyző foglalta el a dobogót: 1. Lakatos Lénárd 2. Kenesei Gábor 3. Lakatos Dominika (mindhárman Suzuki GTi-vel). A Magyar Kupában Siebel Balázs a 3. helyet szerezte meg Toyota Corollával.

A képen a díjkiosztó ünnepségen balról a Zalaegerszegi Autósport Egyesület díjazottjai: Lakatos Lénárd, Lakatos Dominika, Siebel Balázs, Kenesei Gábor, Vörösné Gyöngyösi Lívia, Vörös László

Az autocross TAX (Touring Auto Cross) abszolút bajnoka Vörös László, Mitsubishi Lancer Evo-val. TAX 1600-ban első Vörösné Gyöngyösi Lívia (Mazda). Második Kovács László (VW Golf). A Proex Sport Kft. versenyzői, a bagodi Szabó Szilárd Opel Astra Kupában 3. helyezést ért el, két fia pedig a Junior Kupában indult, Szabó Bulcsú második, Szabó Csanád negyedik lett.

Jó hír a zalai szurkolóknak, hogy egy év kihagyás után újra lesznek bajnoki futamok a közeli Nyirádon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában