Futsal

2017.10.02. 22:05

Tíz gólt lőtt hazai pályán a Göcsej SK

Magabiztos győzelemmel folytatta szereplését a Göcsej SK NB II-es férfi futsal csapata. Az ötödik fordulóban az ellenfél a Romhány SE volt.

Jóna István

Göcsej SK- Romhány SE 10-1 (2-0)

Férfi Futsal NB II Nyugati csoport

Zalakerémia Sport-és Rendezvénycsarnok, 100 néző

Jv: Vass István (Fekete L., Holczbauer F.)

Göcsej SK: Cseresnyés, Pergel, Tóth, Keszei, Koronczai, csere: Szabó, Salamon, Mavolo, edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Koronczai (3), Pergel (2), Salamon (2), Keszei, Szabó, ill. Torma (öngól), Grenyó

Az elmúlt évhez képest kilenc játékos hagyta el a vendégcsapatot és az idei évben egyelőre még győzelem nélkül állnak a bajnokságban. Némi ismerkedés után a 3. percben egy öngóllal vezetést szerzett a hazai csapat. A vendégek kapusa a mezőnyben próbált érvényesülni és a hazagurított labdába már nem érhetett volna bele így az a hálóban kötött ki (1-0). Fölényben játszott a Göcsej és csak az volt a kérdés mikor találnak be újra a Romhány kapujába. Ez a 12. percben Koronczainak sikerült, aki első felnőtt futsal gólját szerezte (2-0). A nagyszünetig a hazaiak domináltak, de újabb gól nem született.

Mindössze 10 másodperc kellett a zalaiaknak az újabb gólhoz. Koronczai ismerte fel a kínálkozó lehetőséget és lőtte ki pontosan a bal alsó sarkot (3-0). A 23. percben egy vendég kontra végén Peller lövést fogta bravúrral Cseresnyés. egy perccel később szépítet a Romhány. Grenyó lőtte a hálóba a Cseresnyésről kipattanó labdát (3-1). A vendégek lendületet kaptak a góltól és egyre bátrabban támadtak. A hazaiak kontrái pedig továbbra is veszélyesek voltak. A 30. percben pergel növelte a Göcsej előnyét (4-1). Kicsivel több, mint egy perc kellett az újabb hazai gólokhoz. Salamon középről szerezte meg saját maga első a Göcsej ötödik gólját, majd szinte a következő támadásból Keszei is betalált (6-1). A hajrára teljesen elkészült az erejével a vendégcsapat és csak a hazaiakon múlt a különbség. A vége magabiztos Göcsej győzelem egy gólokban gazdag mérkőzésen (10-1).

Bagó Gábor: – Ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet. Gratulálok a fiúknak és a mai teljesítményükhöz!

A Göcsej SK a következő fordulóban október 9-én a PTE PEAC csapatához látogat.

 

Ezek is érdekelhetik