Vállalkozó kedvű felnőtteknek

2018.08.16. 13:00

A Mozaik Társulat színi válogatója Nagykanizsán

A Mozaik Társulat művészetet kedvelő és gyakorló felnőttek számára szervez színházi válogatót augusztus 22- én (szerda) 17.30 órakor a Honvéd Kaszinóban.

Benedek Bálint

A Kanizsai Fiatalok Közössége Egyesület szeretett volna egy, kizárólag 18 éven felüliek alkotta felnőtt társulatot alapítani a dél-zalai városban. Az egy évvel ezelőtt életre hívott társaság tagjai rendkívül aktívnak bizonyultak, hiszen ez idő alatt két darabot is bemutattak. Az egyik az emlékezetes József Attila-összeállítás volt, a másik pedig Kéri Ferenc „Lopótök, avagy a Mari nem olyan” című komédiája.

– A folyamatos szakmai fejlődés mellett az előrelépés is egyértelmű irányunk – mondta Fási Barnabás, a csoport vezetőhelyettese.

– Közös álmunk egy önálló színházi társulat létrehozása. Ehhez nagyon jó lenne azokat a felnőtteket is elérni, akik tevékenyen részt vennének ennek megalapozásában. Lehetőséget szeretnénk adni, hogy minél többen csatlakozhassanak ehhez a nemes kezdeményezéshez – hangsúlyozta Fási Barnabás.

Az augusztus 22-ei, szerdai válogatóra olyan embereket várnak, akiknek lenne kedvük kipróbálni magukat azokon a bizonyos világot jelentő deszkákon. Azt kérik a vállalkozó kedvűektől, hogy a válogatóra minimum egy szabadon választott verssel és monológgal készüljenek szabadon választott színműből, vagy egyéb szövegből. Ezenkívül a Mozaik Társulat szeretné, ha egyéni produkciót is bemutatnának a jelentkezők, hiszen ebből leszűrhető a tehetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában