Peller Anna a gyermekkori álmát váltja valóra

2018.10.15. 10:00

Hamarosan jön az Apáca show Egerszegre

A telt házas szegedi és budapesti előadások után 2018 egyik különleges zenés darabja, az Apáca Show október 27-én érkezik Zalaegerszegre.

ZH-rendezvény

Peller Anna és Feke Pál a darabban

Az év egyik legsikeresebb produkciója a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült. A Broadway-n és a Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musical zenéjét a 8 Oscar-díjjal rendelkező zeneszerző, Alan Menken jegyzi.

A magyar változat rendezője Szente Vajk, a főbb szerepeket pedig olyan nagyszerű művészek alakítják, mint Peller Anna, Molnár Piroska, Janza Kata, Feke Pál és Csonka András.

Peller Anna és Feke Pál a darabban

A művészek többsége nem csupán szereplője, de rajongója is az Apáca Show-nak. A főszerepet játszó Peller Anna kislányként ezerszer látta a filmet és kívülről fújta a dalokat. A művésznőnek gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy eljátszhatja Deloris van Cartier szerepét.

A musicalsiker október 27-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban látható. Jegyek a tex.hu-n, a jegyirodákban és kedvezményes áron a Zalai Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában