Jubileum

2018.04.23. 10:00

Gálaműsort tartott a SZKES Dance Tánccsoport Kanizsán

Kétszeres telt ház, közel ezerfős nézőközönség előtt adott elő nagysikerű produkciókat a SZKES Dance Tánccsoport tegnap a HSMK-ban.

Szabó Zsófia

A tánccsoport minden növendéke színpadra lépett a gálaműsoron Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

A gálaműsor a csapat jubileumi rendezvénysorozatának részét képezte. Idén ünnepli ugyanis fennállásának húszéves évfordulóját a SZKES, amely anno egy maroknyi aerobik csoportból alakult.

Szécsényiné Kápolnás Edina, a tánccsoport vezetője, koreográfusa jelezte: tizennyolc produkcióval készültek a rendezvényre. A kezdőktől a haladókig minden növendék, több mint 130 diák lépett színpadra. Egyéni és csoportos táncokat is láthatott a közönség. Különleges nevű és kidolgozott koreográfiájú produkciókat adtak elő a táncosok: mélység titkaitól az esti fogmosáson át a denevérinvázióig.

- Nem csak jelenlegi tagjaink, korábbi táncosaink is részt vettek a gálán – így Szécsényiné Kápolnás Edina. – A két évtizedünk alatt erre vagyok a legbüszkébb, hogy a mai napig együtt vagyunk és egyre sikeresebben működünk – mondta.

A tánccsoport minden növendéke színpadra lépett a gálaműsoron Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

A SZKES vezetője a terveik kapcsán megjegyezte: a jövőben is azt szeretné, hogy a csapat ugyanolyan összetartó legyen, mint eddig. Emellett a versenyeken való sikeres résztvételt is célul tűzték ki. A SZKES családját is bővíteni szeretnék: szeretettel várnak újabb növendékeket a csapatba.

A siker mellett viszont leginkább az fontos a tánccsoport vezetőjének, hogy a növendékek jól érezzék magukat az edzéseken, szeressenek az órákra járni és sikeresek legyenek az élet minden területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában