Városi Diákszínpad

2018.03.19. 15:20

Andris Angyalai és a Kanizsai Huligánok szépen szerepeltek

A kanizsai Városi Diákszínpad tehetségei sikeresen szerepeltek a Vas megyei településen közelmúltban megrendezett, improvizációs fesztiválon.

Szabó Zsófia

A képen: A Városi Diákszínpad ifjú tehetségei Fotó: Fási Barnabás

A csapat első alkalommal vett részt a megmérettetésen, amelyre az ország számos pontjáról érkeztek szárnybontogató színészpalánták.

Nikolics Zsanna, a Honvéd Kaszinóban működő diákszínjátszók vezetője jelezte: kezdő-és haladó csoportjaikkal képviseltették magukat a versenyen.

A képen: A Városi Diákszínpad ifjú tehetségei Fotó: Fási Barnabás

– Andris Angyalai és Kanizsai Huligánok nevű csoportunk is szép teljesítményt nyújtott – mondta. – Négy feladatban kellett helyt állniuk. Egyik sem volt könnyű, ráadásul minimális felkészülési idő állt rendelkezésükre. Volt arra is példa, hogy beszéd nélkül kellett szituációs gyakorlatot előadni egy társadalmi problémára. A kirekesztés, ám az iskolai terror is középpontba került a próbatételeknél. A feladatokat szakmai zsűri pontozta, akik mindenre, köztük az improvizációs készségre, előadásmódra is figyeltek – összegezte Nikolics Zsanna. Megjegyezte: kezdő csoportjuk, az Andris angyalai az ötödik helyen végeztek. A haladók, a Kanizsai huligánok harmadikok lettek és tovább jutottak az országos döntőre, amit a közeljövőben rendeznek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában