Október 31-én éjfélig

2023.09.21. 13:00

Már lehet jelentkezni a Your Song énekversenyre

A Kanizsai Fiatalok Közössége november 17-én és 18-án rendezi meg a Honvéd Kaszinó tükörtermében a „III. Your Song” országos énekversenyt. Az eseményre már lehet nevezni.

Benedek Bálint

A Kanizsai Fiatalok Közösségének vezetői és szervezői, balról: Dolmányos-Pávlicz Erika, Szollár-Nikolics Zsanna és Fási Barnabás

Fotó: Szakony Attila

A szervező csapat tagjai, Dolmányos-Pávlicz Erika, Szollár-Nikolics Zsanna és Fási Barnabás szerdán sajtótájékoztatót tartott a Bazár udvari termükben.

Elmondták: október 31-én éjfélig mini (8-12 éves korig), ifjúsági (13-15 éves korig), tini (16-18 éves korig) és felnőtt (18 év feletti) korcsoportokban várják a jelentkezőket. A résztvevők népdal, musical, pop, valamint egyéb, tehát minden, ami az előzőekbe nem sorolható (énekelt vers, saját feldolgozás, operett, opera) kategóriában regisztrálhatnak az egyesület Facebook-oldalára feltöltött hivatkozáson keresztül.

– A verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen olyan gyermekek, fiatalok és felnőttek számára, akik szeretnék bemutatni, illetve megmérettetni énektudásukat – folytatták a szervezők. – A kategóriák lehetővé teszik minden jelentkező számára, hogy bármilyen zenei stílusban előadott művet bemutassanak, mely egyedülállóvá teszi a versenyt az egész országban. Emellett nemcsak a zenei kategóriák, hanem a nevezési korosztályok skálája is széles, hiszen felső korhatára nincs a nevezésnek. A zsűriben szakmailag elismert énekesek, színészek és pedagógusok foglalnak helyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában