Zaol podcast

2023.06.06. 09:00

A kendlimajori légkör kapukat nyit a lelkekben

A világ szinte minden tájáról érkeztek kortárs alkotók és művészek Kisrécsére a kendlimajori 31. Ludvig Nemzetközi Művésztelepre, hogy június 10-ig, szombatig együtt alkossanak.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A kendlimajori varázslatról Ludvig Klárával a művésztelep házigazdájával, motorjával beszélgettünk, aki férjével, a festőművész, reklámgrafikus Ludvig Zoltánnal megálmodta, kitalálta és sikerrel működteti a telepet. Ezen kívül szó esett a művészekről, a kortárs alkotásokról, illetve arról a szinte megfoghatatlan miliőről, ami körülöleli a résztvevőket, látogatókat. Aki nem hisz a spiritualitásban azt is megérinti a légkör, a festék illata, s ráeszmél arra, hogy eddig ismeretlen kapuk nyíltak meg a lelkében. Írásaink során sokszor igyekeztünk részletesen, jelzőkkel bemutatni ezt az érzést, de most Ludvig Klára, mint szervező beszélt ezekről a hatásokról. Ő pontosan ismeri Kendlimajor minden szegletét és tudja, hogy mitől alakulhatnak ki ezek az érzések.

Egyszóval a nemzetközi művésztelep június 10-ig szabadon látogatható, hogy bárki átélhesse ezt a kivételes élményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában