Április 28-29-én

2023.04.18. 16:20

Városnapi forgatag Nagykanizsa szívében

A Bikini együttes és a Republic zenekar is kétórás élő koncertet ad az április 28-29-ei (péntek, szombat) városnapi rendezvényen. A részletekről, a programkínálatról kedden a polgármesteri hivatalban tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

Benedek Bálint

A sajtótájékoztatón (b-j) Gábris Jácint, az OKISB elnöke, Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója, dr. Koncz Zsolt, a Kanizsa Turizmusáért Egyesület elnöke és Illés Ida, a HSMK művelődésszervezője beszélt

Fotó: Szakony Attila

A kétnapos eseményt a Kanizsai Kulturális Központ és a Kanizsa Turizmusáért Egyesület közösen szervezi meg Nagykanizsa szívében, az Erzsébet téren és környékén. A kulturális szervezet igazgatója, Kovácsné Mikola Mária elmondta: a rendezvény ideje alatt a Csengery utca és a Fő út kereszteződésétől a Király utcai körforgalomig lezárják a belvárost.

– A fesztiválon öt országos hírű zenekar, 20 helyi fellépő s mintegy 250 szereplő ad műsort a szabadtéri színpadon – folytatta. – A színes vásári forgatagban húsz vendéglátóegység, hat borház kínálata mellett mintegy 35 kézműves árulja portékáit. Az Erzsébet téri Szentháromság-szobornál, a Fő úton és a Dél-zalai áruház előtti gyermekligetekben ingyenes játékokkal várják a családokat.

A társszervező, Kanizsa Turizmusáért Egyesület nevében dr. Koncz Zsolt elnök szólt. Kiemelte: a pénteken 21 órakor fellépő Bikini együttes mellett a szombaton 20 órától játszó Republic együttes egyaránt kétórás élő koncerttel szórakoztat. Szombaton várhatóan 22.15-kor lesz a tűzijáték, míg a fesztivált a kanizsai Zero zenekar utcabálja zárja.

A város nevében Gábris Jácint, az OKISB elnöke szólt, leszögezve: örül, hogy megtarthatják a nívós rendezvényt, mely szerinte jár a kanizsaiaknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában