Ünnepi műsor

2023.03.20. 17:32

Jubileumi antológiát mutat be a nagykanizsai TALK

A Halis-könyvtárban tartotta nemrégiben első tavaszi összejövetelét a városban működő Takács László Irodalmi Kör (TALK). Az idei programok meghatározása mellett élménybeszámolókat is hallhattak a résztvevők.

Benedek Bálint

Az ünnepi műsorban közreműködik a Tüttő János Nótaklub kamaraegyüttese is

Fotó: Korosa Titanilla

Az irodalmi kör titkára, Riersch Zoltán elmondta: két új tagot, Bencze Margit pedagógus-novellistát és Erdős Márton költőt vettek fel. Azt is eldöntötték, hogy a kör 10 éves jubileumi antológiájának ünnepélyes bemutatóját április 11-én (kedd) 18 órakor, vagyis a költészet napján rendezik a kanizsai bibliotékában. Az ünnepi műsorban közreműködik a Tüttő János Nótaklub kamaraegyüttese, valamint Horváth István és Csere Andrea versmondó. Az alkotók nagy érdeklődéssel fogadták és vitatták meg tagtársuk, Fa Ede előadását Kormos István költő munkásságáról, életéről és kanizsai kötődéseiről. M. Kovács Ildikó pedig a Himnuszról tartott rövid értekezést.

A TALK tagok május végén buszos kirándulásra indulnak a Balaton térségébe, meglátogatják Balatonfüredet, Tihanyt és Badacsonyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában