Foglalkozások gyerekeknek

2023.01.17. 16:00

Örömkör a könyvtárban (galéria, videó)

Arany Horváth Zsuzsa

Medgyesi Anna foglalkozása a három év alatti kicsikkel

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárának József Attila Tagkönyvtára több mint 15 éve működteti az Örömkör elnevezésű családi programsorozatát, amely évente legalább 10 alkalommal a legkisebb gyerekeket - két korosztályban: 0-3 éves, 3-6 éves - és szüleiket invitálja a könyvek közé.

A hatévesnél fiatalabbak számára a mozgás, a zene, a ritmus, a mondóka, a vers, a mese, a kézműves alkotás fejlesztő hatása nélkülözhetetlen, ehhez kínál zalai szakemberek (zenészek, énekesek, óvónők, fejlesztő pedagógusok) által tartott foglalkozásokat a zalaegerszegi városi könyvtár.

Az Örömkör készségfejlesztést és élményszerzést biztosít az érintett kisgyermekeknek. Január 16-án, hétfőn a Kerekítő foglalkozáson jártunk, melynek keretében Medgyesi Anna bábszínész, énekes vezetésével ismerkedhettek a legkisebbek a zenével támogatott játékos mozgásformákkal. A három éven felüliek az "Ember, ember, hóember" mesefoglalkozáson Szekeres Anett óvónővel játszhattak. A következő foglalkozást február első hétfőjén tervezik megtartani. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában