Egész napos program

2022.12.11. 17:30

Télcirógató családi nap a Griff Bábszínházban (galéria)

Másodszor rendezett környezettudatosságra és közösségi együttműködésre fókuszáló családi napot a megyeszékhelyi Griff Bábszínház, a társulat vasárnap egész napos programmal várta a Hevesi Sándor Színház emeleti termeibe a gyerekeket és szüleiket.

Arany Horváth Zsuzsa

A Pötty című babaszínházi produkció után a gyerekek vették birtokba a játékteret

A nézőtéri előtérben ütötte fel a sátrát a kecskeméti Tintaló Cirkusz,  kicsinyített manézsban zajlottak a mechanikus bábokat felvonultató mutatványok, közben a pályázati forrásból beszerzett Négy évszak játszótér eszközeivel ügyeskedtek a legkisebbek. Nekik szólt a Pötty című babaszínházi történet, melyet Szolnok Ágnes és Tóth Mátyás adott elő, Juhász Anikó rendezett. Sorra került a Holle anyó meséje Boráros Szilárd rendezett, valamint a Griff társulatának Halasi Dániel rendezte Téli szonett című verses produkciója is. Bartal Kiss Rita művészeti vezető lapunknak elmondta, a következő családi napot már a tavaszvárás jegyében tartják február végén, a nyárra pedig majd szabadtéri programokkal készülnek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában