Karácsonyra hangolva

2022.12.23. 15:00

Egerszegi Advent zárókoncertje

Zaol

Pénteken 19.00 órakor a Varnyú Country Zenekar zárja az Egerszegi Adventet koncertjével. A vásár még 24-én 9 és 13 óra között várja az arra járókat, forró italokkal, gofrival. 
 

"Az együttes 1990-ben alakult a Szombathelyi Tanárképzõ Főiskolán. Azóta a - country muzsika egyedi jellegéből adódóan - nagyon sokféle rendezvényen szerepelt. A country - mint műfaj - rendkívül sokszínű, így lehetőséget ad arra, hogy az adott alkalomhoz illő műsort állítsunk össze. A rendkívül népszerű country muzsika szórakoztató program, különösen olyan eseményeken, ahol különböző érdeklõdésű, életkorú hallgatóság van jelen. Műsoraink elsősorban olyan összeállítások, melyeket szívesen hallgat, vagy akár énekel a közönség. Gyermek programjaink közös énekléssel, játékkal, a gyermekek aktív bevonásával teremtenek maradandó élményt a kisebbek számára. Külön értéket teremt az együttes azzal, hogy a manapság oly divatos és technikailag egyszerű play-back fellépések helyett igazi hangszeres játékkal, többszólamú énekléssel, kizárólag csak élő koncerteket ad. Gyakori fellépői vagyunk a sörfesztiváloknak, szabadtéri rendezvényeknek, de szívesen vállalunk fellépést kisebb helyeken, vagy szűkebb közönség elõtt is.Megalakulásunk óta számtalan rádióműsor és Tv felvétel közremüködői voltunk. Tizenkét országban koncerteztünk, szinte egész Európát bejárva." - Írja a zenekar weboldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában