A II. Szolnoki Grafikai Szimpózium kiállítása

2022.08.11. 17:00

Frimmel Gyula alkotásai is szerepelnek a révfülöpi tárlaton

Péntekig látható a Szolnoki Művésztelep Rajzstúdió Galériájában és Grafikai műhelyében a II. Szolnoki Grafikai Szimpózium kiállítása, ami augusztus 13-án, szombaton 18 órai kezdéssel átköltözik Révfülöpre, a Tóparti Galériába.

Mozsár Eszter

Frimmel Gyila grafikusművész

Forrás: Katona Tibor

A Szimpózium a Képgrafikusok Olgyai Viktor Egyesülete szervezésében és tagjainak meghívásával július 21-29. között zajlott az idén 120 esztendős Szolnoki Művésztelepen, ahova ezúttal húsz hazai és határon túli művész érkezett, köztük Frimmel Gyula zalaegerszegi grafikusművész. Az egyesületnek sokat jelent ez az összejövetel, mivel ezen az alkalmon gyűlhetett össze a tagságuk színe-java, mondta Bugyi István József elnök, a szimpózium vezetője. A révfülöpi, Dúcról dúcra című kiállítást Danka Attila grafikusművész ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A kiállítás augusztus 21-ig hétfő kivételével naponta 16 és 22 óra között, augusztus 23-tól szeptember 18-ig hétfő kivételével naponta 12.30 és 18.30 között látogatható.

Frimmel Gyula: Ismeretlen birtok (2010)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában