Évszakok a természetben

2022.05.24. 19:00

Rajz- és művészeti pályázatot hirdet a Zalaerdő Zrt.

A Zalaerdő Zrt. rajz- és művészeti pályázatot hirdet Évszakok a természetben címmel két korosztály: általános iskolás felső tagozatosok, illetve középiskolások számára. Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül is.

Horváth-Balogh Attila

A szabadon választott technikával (színes ceruza, vízfesték, pasztell- és zsírkréta, vegyes technika, ­újrahasznosított anyagok, termések, ruhaanyagok), A4-es lapon készült fekvő alkotások eredeti példányát szeptember 21-ig zárt borítékban lehet leadni a Zalaerdő Zrt. nagykanizsai, Múzeum téri központjában személyesen, vagy beküldeni postai úton. Elektronikus vagy eltérő méretű alkotásokat nem fogadnak. A rajzok hátoldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan fel kell tüntetni a pályázó nevét, születési idejét, iskoláját, osztályát; e-mail-címet, telefonos elérhetőséget. Mindkét korcsoportban az 1–3. helyezettet díjazza a zsűri, a különdíjas kiválasztását a Zalaerdő Zrt. Facebook-oldala követőire bízzák. Az eredményhirdetés és díjkiosztó 2022 októberében lesz.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában