Nyári programok

2022.05.25. 19:00

Koncertek, előadások várják a közönséget Nagykanizsán

Koncertek, színházi előadások és fesztiválok várják az érdeklődőket a Kanizsai Kulturális Központ nyári programjainak sorában. Az augusztus végéig tartó kínálatról tegnap a HSMK-ban sajtótájékoztatón beszéltek a művelődési házak vezetői.

Benedek Bálint

A központ igazgatója, Kovácsné Mikola Mária elmondta: már a nyár legelején nívós programokkal várják a város közösségét. Június 3-án 19 órától a „Grand opening – Összefogás 2022” esemény részeként a HSMK színházi előcsarnokában a Kanizsai Kamarazenekari Műhely hangversenyét hallhatják az érdeklődők. A Nemzeti Kulturális Alap által támogatott rendezvény ingyenes. 

– Már hetedik alkalommal rendezzük meg június 6-án 15 órától a Kanizsai pünkösdölőt, amely városi felvonulással indul – vette át a szót Tóth István „Csonti”, a Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatója. 

Ezután a HSMK-ban gyermekkoncert, táncegyüttesek bemutatója lesz, fellép egy új együttes, a Z-Generáció, valamint a Parno Graszt. Fitos Dezső társulata pedig igazi zenés, táncos show-t ígér. A másik nagy programjuk július elején lesz, 2-án 19 órakor bál nyitja a Hagyományok napját, mely július 3-án 15.30 órától kulturális seregszemlével folytatódik. 

A HSMK-ban június 23-án 19 órától a Hármasban a legjobb című vígjátékot láthatja a közönség. 

Másnap, június 24-én (péntek) 20 órától a Medgyaszay Ház előtt tűzugrással és koncertekkel színesített, ingyenesen látogatható Szent Iván-éji vigasságon kapcsolódhatnak ki a látogatók.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában