A koncertek zavarják a filmek élvezhetőségét

2022.02.03. 19:00

Át kell gondolni a zalakarosi kertmozi működését

Hagyományos és újabb programokat tervez az idei évre a fürdőváros közművelődési intézménye, a Zalakarosi Közösségi Ház és Könyvtár.

Horváth-Balogh Attila

Az intézmény működteti a civil házat is, mely kikapcsolódási, művelődési lehetőséget kínál minden korosztály számára. Az átadás óta folyamatosan használja a Zalakaros Sportjáért Közhasznú Közalapítvány, valamint tanfolyamokat, családi rendezvényeket tartanak benne, esetleg civil szervezetek üléseit. A repertoárt bővíteni szeretnék ismeretterjesztő előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal, hagyományápoló programokkal, tanfolyamokkal és kisebb koncertekkel. A nagyobb helyigényű rendezvényeket (például idősek napja, városi Mikulás-ünnepség) a Korzóra, pontosabban a látogatóközpontba helyeznék át. Ezzel is szeretnék elősegíteni a lakosság körében az új rendezvényközpont megismerését. 


A kertmozi is a közművelődési intézmény része, a látogatóközpont megnyitásával azonban át kell gondolni működését. A téren tartott koncertek a filmek élvezhetőségét zavarják, így ezeket össze kell hangolni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában