Ökotudatosan

2022.01.27. 09:00

Tíz éve tart a zalaegerszegi Megmutatom magam tárlatsorozat

Immár 146. alkalommal várta a látogatókat a "Megmutatom magam" elnevezésű ifjúsági tárlatsorozat megnyitója szerdán a József Attila Városi Tagkönyvtárban.

Arany Horváth Zsuzsa

Bakonyi Ádám a tárlat helyszínén

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A tíz éve indult program a város és városkörnyék képzőművészeti ágakban alkotó tanulóinak kínál bemutatkozási lehetőséget. Tegnap az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 7.c osztályos növendéke, a negyedikes korában már csoportos tárlaton is szereplő Bakonyi Ádám ökotudatos munkái kerültek a falakra; köztük a farsangot idéző, újrahasznosítható anyagokból készült maszkok, valamint a természet iránti szeretetet kifejező, állatokat ábrázoló festmények, grafikák, rajzok. A február 25-ig látható tárlatot Némethné Balogh Ildikó tanárnő ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Márciusban a zalaegerszegi Montessori-iskolába járó gyerekek munkáit állítja ki a Megmutatom magam sorozat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában