Frissen Zalából

2022.01.29. 18:00

Két fiatal alkotó mutatta be új kötetét a gyenesdiási író-olvasó találkozón

Két keszthelyi kötődésű író, Farkas Anett és Anne Raven részvételével rendeztek dedikálással egybekötött író-olvasó találkozót a nagyközség művelődési házában. Az est harmadik vendége Megyeri Judit lett volna, ám ő betegsége miatt sajnos nem tehetett eleget a meghívásnak.

Smidhoffer Eszter

Anne Ravent (balról) és Farkas Anettet (jobbra) a művelődési ház munkatársa, Mészáros Krisztina kérdezte

Forrás: Smidhoffer Eszter

A két író a New Line Kiadó csapatát erősíti: Anett A 33-as beteg című pszichothrillert, Anne pedig az Illegális szerelem című negyedik regényét mutatta be a közönségnek.

 

A beszélgetés során kiderült: mindkettejük fejéből hirtelen pattannak ki a történetek, bár alapvető különbség, hogy Anettnél inkább dél­előtt jön az ihlet, míg Anne este igazán aktív. A család mindkét esetben támogató, és pályafutásukban párhuzamot jelent az is, hogy mindketten rengeteget olvasnak. Anne Raven korábbi kötetei e-könyv formátumban jelentek meg, vagyis nyomtatásban most mutatkozott be. Ő munkája során írói álnevet használ, mely amúgy angolról lefordítva nagyjából egyezik az igazival. Farkas Anett mentora a krimi megírása során Pózvai Albin nyugalmazott rendőr alezredes volt.

 

Megtudtuk: minkét kötetnek készül a folytatása. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában