Frissen Zalából

2021.12.08. 16:30

Nívós műsorral várja a nagykanizsai Erzsébet téren az érdeklődőket a Petőfi karaván (videó)

Szirtes Edina „Mókus” (hegedű, ének), Fekete János „Jammal” (beatbox, billentyű) és Papesch Péter (basszusgitár) adott koncertet szerdán az Erzsébet téren a Petőfi Kulturális Ügynökség adventi roadshow-ján, a Petőfi karavánon.

Benedek Bálint

Szirtes Edina "Mókus", Fekete János "Jammal" és Papesch Péter a Petőfi karaván színpadán

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A szervezet a magyar könnyűzene szakmai megújításáért egy színvonalas és ingyenes adventi zenei projektet álmodott meg. A kamionszínpadon látható élmény nemcsak hozzájárul az ünnepi készülődés meghitt hangulatához, de lehetőséget teremt arra is, hogy modern és értékes kulturális produkciókat ismerhessen meg a közönség. A műsorban nívós előadók akusztikus koncertjei, irodalmi- és gyermekműsorai szerepelnek neves művészek közreműködésével. Az este folyamán a kanizsai programban 15.30-tól a Veronaki zenekar gyerekkoncertje szerepelt még, míg a Müller Péter Sziámival és Kirschner Péterrel felálló Felevad duó 17.15-kor lép fel, a Kaláka együttes pedig 19 órától játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában