Frissen Zalából

2021.12.11. 07:00

Átadták a Pannon Tükör idei díjait

Pénteken másodszor adták át a Pannon Tükör folyóirat szerkesztősége által a lap 25 éves fennállása alkalmából 2020-ban alapított díjat, melyet líra, széppróza és kritika kategóriában ítélnek oda.

Arany Horváth Zsuzsa

Dr. Gyimesi Endre, a Pannon Írók Társaságának elnöke, a díjakat átadó Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, Nagy Betti, Nagygéci Kovács József és Bubits Tünde

Forrás: Seres Péter

Az elismerésben a minőségi kéziratokon túl a periodikához mint műhelyhez való szoros kötődés fejeződik ki. Ezúttal Nagy Betti költő, András László író és Smid Róbert kritikus nyerte el a szerkesztőség kitüntetését. A Deák-könyvtárban tartott átadáson a két utóbbi díjazott videón jelentkezett be, velük Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettes beszélgetett, Nagy Bettit (szerkesztőségünk munkatársát) Bubits Tünde főszerkesztő kérdezte, a díjazott írásaiból Dömötör Annamária olvasott fel. Bemutatták a Pannon Tükör idei új lapszámát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában