Frissen Zalából

2021.11.14. 13:27

Premier utáni fogadást tartottak a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

Pénteken este az Érettségi című vígjátékkal kezdődött el a Hevesi Sándor Színházban a 2021/2022-es évad, mivel a korábbi korlátozások miatt eddig a tavalyi műsorterv darabjai kerültek a színpadra.

Arany Horváth Zsuzsa

Fuisz Ádám, az Inter-Tefu Kft. ügyvezetője, Vigh László, Támadi Anita színművész, Gergely Róbert és Besenczi Árpád

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Gábor

A bemutató után hagyományos, fehér asztalos találkozón vehettek részt a nézők a művészekkel. Dr. Besenczi Árpád igazgató köszöntötte a résztvevőket, egyben a társulat ajándékkal kísért gratulációját tolmácsolta Vigh László országgyűlési képviselőnek születésnapja alkalmából. Az ünnepelt viszontválaszában azokat emelte ki, akik hűséges nézői a színházi előadásoknak, hiszen a napi problémákat, gondokat segít feledtetni egy-egy produkció. A direktor a darab kapcsán elmondta, 1994-ben a József Attila Színházban látta a nyíregyházi színház vendégjátékaként Verebes István rendezésében, azóta tervezte a színreállítását. A budai lánygimnáziumban 1934-ben játszódó színmű egyik főszerepét Gergely Róbert játssza, aki a fogadáson megköszönte, a társulat befogadta őt, a jövőbeni együttműködés sem kizárt. Az előadás fő támogatója az Inter-Tefu Kft. volt.

Fuisz Ádám, az Inter-Tefu Kft. ügyvezetője, Vigh László, Támadi Anita színművész, Gergely Róbert és Besenczi Árpád
Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/premier-a-hevesi-sandor-szinhazban-5769236/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában