Frissen Zalából

2021.10.06. 14:12

Világsztárok realisztikus portréit is megalkotta a zalai Sándor Alexandra

Michael Jackson, Jason Momoa és Erzsébet brit királynő portréja is látható Sándor Alexandra rajzkiállításán, mely e héten kedden nyílt meg a Lenti könyvtárában.

Korosa Titanilla

A helyi alkotó másfél éve fogott újra ceruzát és igyekezett először az emberi szemet élethű ábrázolni, majd a portrék felé fordult. E munka és fejlődés eredménye a látványos tárlat, melyen több ismert ember színes ceruzával, vagy grafittal megrajzolt arca tekinthető meg realisztikus ábrázolással, de állatokról készült rajzokban is gyönyörködhetünk.

 

A rajztudását autodidakta módon fejlesztő alkotó arra törekszik, hogy munkái még inkább élethűek legyenek, igyekszik a képeken érzéseket ábrázolni. Folyamatosan keresi további fejlődéséhez a kihívásokat. Mint mondta: minél nehezebb egy rajzot kivitelezni, neki annál nagyobb a motivációja. Az október végéig látogatható kiállítást Horváth László polgármester nyitotta meg és Koncz Árpár méltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában