Frissen Zalából

2021.10.02. 13:00

Író-olvasó találkozót tartottak Zalaegerszegen

Péntek délután a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban mutatták be Barasits Zsuzsanna Létsíkok című új kötetét, amely gyerekverseket, közéleti költeményeket, meséket, különböző hangulatban, élethelyzetben született szövegeket tartalmaz.

Arany Horváth Zsuzsa

Ülnek: Szőnyi Kriszta, Barasits Zsuzsanna, Turbuly Lilla, állnak: Kiss Gábor, Kéner Gabriella, Kaj Ádám

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Az író-olvasó találkozón jelen voltak a kötet körül bábáskodók, így a kísérő ajánlót író Péntek Imre, József Attila-díjas költő, szerkesztő is, aki egykor a tanára volt a szerzőnek, az általa szerkesztett diákújságban jelent meg az első Barasits-vers. Szőnyi Kriszta, a HVG Extra szerkesztője, az utószót jegyző barát mellett Kaj Ádám rendező és Kéner Gabriella is bekapcsolódott a bemutatóba, a színésznő olvasta fel a Tóth Imre emlékére született verset. Barasits Zsuzsannát Turbuly Lilla író, kritikus faggatta az alkotói folyamatokról, házigazdaként pedig Kiss Gábor, a bibliotéka igazgatója köszöntötte a líra kedvelőit.

Ülnek: Szőnyi Kriszta, Barasits Zsuzsanna, Turbuly Lilla, állnak: Kiss Gábor, Kéner Gabriella, Kaj Ádám
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában