Első alkalommal

2021.09.12. 09:00

Képregény börze a Keresztury VMK-ban

Első alkalommal rendeztek képregény börzét a Keresztury Dezső VMK-ban, Polgár Péter grafikus, a művelődési központ munkatársa ötlete alapján.

Arany Horváth Zsuzsa

A szervezésben partnere volt Báthory Gábor, akivel jelmezes flashmobbal hívták fel a figyelmet a rendezvényre, s a szombaton 10 órától indult program során is Star Wars Stormtropper jelmezben volt látható néhány szervező. A nap során lehetőség nyílt képregény sorozatok csere-beréjére, figurák, relikviák, pólók, álaracok beszerzésére. Az egész országból érkezett családok és a fiatalok délután filmeket is nézhettek, valamint Takács Alexandra tetováló mesterrel és Vári Tamás képregény-rajzolóval is találkozhattak. Mint Polgár Péter elmondta, neki a Joker és a Harlekin figura a kedvence, de a közönség érdeklődéséből jól látszott, szombaton a VMK-ban a Pókember (Spiderman) volt a sztár. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni a képregény börzéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában