Frissen Zalából

2021.08.14. 12:00

A Pál utcai fiúk: flashmob-ban idézte meg a darabot a Kvártélyház

Idén a Kvártélyház Szabadtéri Nyári Színházban A Pál utcai fiúk című zenés játékot is láthatták a nézők Tompagábor Kornél rendezésében.

ZH

20210813 Zalaegerszeg Villámcsődület a Dísz téren A pál utcai fiúk darabbal amit a Kvártélyház szabadtéri szinházban játszanak Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: © Katona Tibor

Az előadásokon mindvégig telt ház volt, de így sem látták sokan, aki szerették volna, ezért jövőre is műsoron marad. Az előadás hangulatát idézte meg tegnap este az alkotógárda a Dísz téren, ahol a világszerte kedvelt flashmob (villámcsődület) műfaj keretében hallhattak az arra járók négy dalt a zenés darabból.

A Molnár Ferenc azonos című ifjúsági regényéből készült színdarabhoz a Dés László – Geszti Péter alkotópáros írt dalokat, ezek közül hangzott fel a Miénk a grund, a Vörösingesek dala, a nyitány és a Mi vagyunk a grund című.

A rendezvényen Böjte Sándor önkormányzati képviselő ajándékot adott át Somogyi Krisztina szervezőnek és Ticz András színművésznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában