Az Ady utcán péntek estig tartanak a programok

2020.09.08. 16:00

Színes Kultúr Korzó Nagykanizsán

Szórakoztató programoktól lesz hangos péntek estig az Ady utca a hagyományos, Kultúr Korzó elnevezésű rendezvénynek köszönhetően.

Szabó Zsófia

Színpadon a Honvéd Kaszinóban működő szenior-örömtánccsoport örökifjú tagjai

Fotó: Szakony

A Honvéd Kaszinó és Eraklin Táncklub Egyesület programja mindennap 16.30 órától estébe nyúlóan várja a közönséget. A hét során helyi és környékbeli művészeti csoportok, sportközösségek is megmutatják tehetségüket a színpadokon, többek közt terápiáskutya-foglalkozásra, gombfocira, táncbemutatóra, meridiántornára is sor kerül.

Színpadon a Honvéd Kaszinóban működő szenior-örömtánccsoport örökifjú tagjai
Fotó: Szakony

Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója jelezte: Lekszikov Csabával, a táncklub vezetőjével úgy állították össze a programot, hogy minden korosztály találjon tartalmas szórakozást. Arra is figyeltek, hogy arculatában, külcsínében is különleges, színes legyen a korzó.

A tegnapi nyitányon például szeniortánc, az Eraklin Táncklub bemutatója, operett- és musicalslágerek, valamint népmese-előadás is várta a látogatókat. A hét során tervezett programokról a közösségi oldalakon, valamint az utcai plakátokon lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában