zenés-verses műsor

2018.04.24. 09:00

Tormafölde időseit köszöntötték

Az elmúlt hétvégén köszöntötték ünnepi műsorral a település szépkorú lakóit a kultúrházban tartott rendezvényen.

Korosa Titanilla

Góczán Sándort (balra) köszönti Hajdu László Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A kora délutáni programra mintegy 100-an érkeztek meg a helyi nyugdíjasok közül. Az eseményen részt vett Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is.

Góczán Sándort (balra) köszönti Hajdu László Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A műsor előtt először Hajdu László polgármester köszöntötte az időseket, és örömét fejezte ki, hogy idén is sokan elfogadták az önkormányzat meghívását. Ezt követően Cseresnyés Péter szólt a szépkorúakhoz, hangsúlyozta a hagyományok tiszteletét és azok átadásának jelentőségét a következő generációk számára, majd Bene Csaba osztotta meg gondolatait a vendégekkel.

A rendezvényen külön köszöntötték a 93 esztendős Góczán Sándort, a település legidősebb férfi lakóját, valamint Horváth Ferencnét, a jelenlévők közt legidősebb hölgyet.

A helyi gyerekek műsora után Gazsiboy szórakoztatta zenés előadással a nyugdíjasokat, majd a program vacsorával ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában