Közélet

2019.07.30. 07:00

Rendhagyó esküvő Egerszegen: az ikrek rá a tanúk

Ilyen alkalomra invitáltak bennünket pénteken a Tóka vendéglőbe. Némi turpisság azért van a dologban, hiszen nem két pár házasodott, pusztán az történt, hogy Ódor Kinga és Blaskovics Dániel esküvőjén a házasulandók ikertestvérei szentesítették tanúként a boldogító igent.

Középen az ifjú pár, Blaskovics Dániel és Ódor Kinga, mellettük tanúskodó ikertestvéreik, Tamás és
Lilla Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az alibánfai vőlegény és Nagypáliban élő ikertestvére, Tamás ráadásul épp ezen a napon ünnepelte 30. születésnapját. A tanú szerepét betöltő Tamás, valamint a menyasszony ikertestvére, Lilla, már korábban frigyre lépett a maga választottjával, őket nem boronálhatta össze a sors. De mi a helyzet a főszereplők, Kinga és Dani egymásra találásával? Volt-e köze ehhez annak, hogy mindketten ikrek? Mint elmesélték nem, hiszen az interneten ismerkedtek meg. Csak később, a közös fényképnézegetés hozta meg a térdcsapkodással kísért felismerést: mindkettejüknek van ikertestvére.

Dániel dohánybolti ellátóként dolgozik, Kinga adminisztrátor egy állattartó telepen, Győrváron. Ott vettek házat is, s a közös otthon felújítása jelent most számukra örömteli feladatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!