Bicikli, üveg, bemozdulás

2018.05.25. 07:30

Országos fotókiállítás nyílt a Landorhegyi-iskolában

Tegnap délelőtt nyitották meg a Landorhegyi- iskolában a diákfotókat bemutató országos vándorkiállítást, amelynek versenyében a házigazda iskola fotószakköre második helyezést ért el.

Arany Horváth Zsuzsa

A fotózó landorhegyis diákok, köztük hátul a saját képeik előtt Mogyorósi László, Szalai Gergő és Molnár Loretta

A két hétig látogatható tárlat már bejárta a programban részt vevő iskolákat, a következő pályázat pedig már hamarosan új fordulóra invitálja a gyerekeket – tudtuk meg Gedeon Tamástól, a számos sikerrel a háta mögött működő fotószakkör tanár vezetőjétől.

A fotózó landorhegyis diákok, köztük hátul a saját képeik előtt Mogyorósi László, Szalai Gergő és Molnár Loretta Fotó: Pezzetta/ZH

A kiállítást Mátai Ferenc igazgató nyitotta meg, aki elmondta, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Szövetségén belül működő „Fényképezés a vizuális nevelés szolgálatában” alapítvány által hirdetett pályázaton a zalaegerszegi iskolából 17 tanuló vett részt, ők a megjelölt témakörökben (bicikli, üveg és bemozdult képek) készítettek felvételeket. Az iskola fotó- és videoszakkörének tagjai ez évben másik két pályázaton is sikerrel szerepeltek, a diákújságíró- és híradós versenyt is megnyerték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában