Lenti

2018.02.22. 17:00

Megválasztották a Szépkorúak Civil Szervezetének új elnökét

Új elnököt választottak a szerdai közgyűlésen a Szépkorúak Civil Szervezetének tagjai. Emellett az idei programtervet is ismertették.

Korosa Titanilla

Horváth László polgármester is köszöntötte a tagságot, mellette Zakariás Zoltán elnökségi tag

A korábban  Fegyveres Erők és Testületek Nyugállományúak Klubja  néven működő szervezetben  lecsökkent az egykori katonák létszáma, viszont civilek  szép számmal csatlakoztak a klubhoz, így már közel egy éve új néven működnek, közel 50 taggal.

Horváth László polgármester is köszöntötte a tagságot, mellette Zakariás Zoltán elnökségi tag

A közgyűlésen Zakariás Zoltán elnökségi tag számolt be a tavalyi programokról, Barta Ödönné pénztáros pedig a pénzügyi beszámolót ismertette. Elhangzott, hogy sikeres évet zártak, működésüket a megyei önkormányzat és a helyi Civilkurázsi Közalapítvány is támogatta. Idén  az elmúlt évhez hasonlóan több klubdélutánt és kirándulást terveznek, egyet például Esztergomban, ahol  felkeresik a zajdai laktanya névadójának, Bottyán Jánosnak szülővárosát, de részt vesznek a városi rendezvényeken is.

A tagság új vezetőséget is választott. Barta Ödön elnök betegsége miatt nem tudja ellátni feladatait, helyére Barta Ödönnét választották meg, aki továbbra is ellátja a pénztárosi feladatokat. Az elnökség tagja lett még Zakariás Zoltán és Treiber Gyuláné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában