Felújítás

2017.10.19. 11:30

Megszépült óvoda udvarok

Vállalkozók, mesteremberek széles körű összefogása révén, 10 millió forint értékű felajánlásból újultak meg az elmúlt fél évben a megyeszékhely óvodáinak játszóterei.

Aran Horváth Zsuzsa

A Radnóti úti óvoda udvarán tegnap délután birtokba vették a gyerekek a megújult játszóteret

Fotó: Katona Tibor

A tegnap befejezett nagyszabású munkát a Radnóti úti óvoda helyszínén mutatták be a szervezők és az önkéntes munkát vállalók, ahol a város nevében Balaicz Zoltán polgármester köszönte meg a felajánlást.

Csatlakozott hozzá Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő, amikor összegyűltek mindazok, akik részt vettek a 14 városi, városkörnyéki óvoda és a Béke ligeti iskola udvarainak rendbetételében. A múlt decemberben megfogalmazódott ötlet nyomán mászókák, homokozók, hinták, padok, kisvonatok, kerítések újultak meg, 115 négyzetméternyi térköves terek épültek, árnyékolók és KRESZ-pályák kerültek az udvarokra.

A Radnóti úti óvoda udvarán tegnap délután birtokba vették a gyerekek a megújult játszóteret
Fotós: Katona Tibor

A szervezést a megvalósításig Zrinszki István és Mónika végezte, akik elmondták, folytatni szeretnék a megkezdett munkát, ezért a további segítő feladatokhoz alapítványt hoztak létre, amely már bejegyzés alatt áll. Az önkéntes felajánlást a tegnapi találkozón a gyerekek és a szülők nevében az óvodák vezetői köszönték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában