Tragédia!

2018.08.10. 08:29

Meghalt a gyenesdiási villámcsapás legsúlyosabb sérültje

A Vas Népe értesülése szerint a szombathelyi kórházban meghalt az egy hete villámcsapást szenvedett celldömölki asszony.

zaol.hu

Fotó: Origo

A múlt héten pénteken sérült meg négy ember, három nő és egy férfi a gyenesdiási strandon, amikor villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

Meg nem erősített információk szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott, két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni. A negyedik sérült, egy német nő könnyebb fejsérüléseket szenvedett, ő már a múlt hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat. Szintén már a hétvégén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás. Rajtuk kívül egy középkorú férfit (a családfőt) vittek a keszthelyi kórházba: ő jól van, a keszthelyi intenzív osztályról átvitték zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára.

Az anyát a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba hozták mentőhelikopterrel még pénteken – úgy értesültünk, hogy egy hét után belehalt sérüléseibe.

Kapcsolódó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában