gyermekmosoly 2017

2017.11.11. 07:00

Gyermekmosoly: Hétfő délig tart az előszavazás!

November 9-én lezárult a jelentkezés a Zalai Hírlap 2017-es Gyermekmosoly pályázatára. Az első fordulós szavazás szombaton indul honlapunkon.

Az első forduló részeként november 11-től, azaz mától november 13-án 12 óráig lehet szavazni internetes oldalunkon a kiírásnak megfelelően beküldött fotókra. (A jelentkezés feltétele volt egyebek közt a közléshez való hozzájárulást tartalmazó szülői nyilatkozat beküldése.) Az online szavazatok alapján az olvasóink által legjobbnak, legszebbnek ítélt 75 fotó jut tovább a pályázat második fordulójába.

 

Az így kialakuló 75-ös döntős „mezőny” fotóira november 14-től újra szavazni lehet, akkor már a zaol.hu-n és a nyomtatott újságban megjelenő szavazószelvényeken is. A második forduló győztesei ezúttal is értékes ajándékban részesülnek: a legtöbb voksot begyűjtő jelentkező díja 50 000 Ft értékű játék vásárlási utalvány és Mikulás könyve, a második helyezett 30 000 Ft értékű játék vásárlási utalványt és Mikulás könyvét, a harmadik helyezett és a különdíjas pedig külön-külön 10 000 Ft értékű játék vásárlási utalványt és Mikulás könyvét kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában