Eredményhirdetés

2019.01.15. 11:00

Gratulálunk! Megvannak az Év Párja 2018 nyertesei!

Több, mint 8000 szavazat érkezett az Év Párja versenyen induló friss házasokra. Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek. A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket is egyaránt.

zaol.hu

A január 13.-án éjfélkor lezárt szavazáson a legtöbb, 1148 voksot megszerezve, az utónászutat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába Szermjágin-Borsos Zsófia és férje Szermjágin Maxim nyerte meg. A 2 fő részére és két éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16-június 21. és augusztus 25 – december 22. között használható fel, akár hétvégén is. A helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezheti a pár. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balatonfelvidéket, átélhessék a Badacsonyt. Reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük.

Szermjágin-Borsos Zsófia és Szermjágin Maxim

A második helyen, Török-Koltai Diána és férje, Török János végzett 929 szavazattal, így övék lett a Belga Étterem és Sörözőbe szóló 15 ezer forint értékű gyertyafényes vacsora utalvány.

Török-Koltai Diána és Török János

A harmadik helyen Tóth-Kovács Adrienn és férje, Tóth Máté végzett 681 szavazattal. Ők is gyertyafényes vacsorautalványt nyertek, 10 ezer forint értékben a Terra Incognita Étterembe.

Tóth-Kovács Adrienn és Tóth Máté

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában