helyi önkormányzattal

2018.06.24. 21:03

Egy 8 éves nádudvari kisfiúnak gyűjtöttek a motorosok Gutorföldén

Jótékonysági rendezvényt tartottak szombaton a településen a Road Wanderers Túra Chopper Motoros Club Egyesület tagjai a helyi önkormányzattal közösen.

Korosa Titanilla

A Road Wanderers motoros klub tagjai a rendezvény bevételét jótékony célja ajánlották fel Fotó: Korosa Titanilla / ZH

 

A Road Wanderers motoros klub tagjai a rendezvény bevételét jótékony
célja ajánlották fel Fotó: Korosa Titanilla / ZH

A program létrejöttéről Molnár Edvin, az egyesület elnöke elmondta: A nagykanizsai motoros barátok hívták fel figyelmüket egy országos jótékonysági akcióra, melynek keretében a nyolc éves, csontvelő rákkal küzdő nádudvari Szabó Csabának és családjának segíthetnek. Ehhez csatlakoztak a motorosok a rendezvénnyel, mely keretében a tagok bogrács­ételt készítettek, az adakozók pedig akár egy-egy adag ízletes étek megvásárlásával is hozzájárulhattak a pénzgyűjtéshez.

Több programmal készültek emellett a szervezők: közel 60 motoros vett részt közös túrán, mely Lendvára vezetett, a szabadtéri színpadnál volt jiu-jitsu bemutató, a gyerekeket pedálos autókkal várták, szerveztek véradást, motorhangversenyt, majd koncertek kezdődtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában