a vérében van a zene szeretete

2018.09.21. 08:58

Csodadobos a becsehelyi lagziban – Mindössze hat éves

Kaszper Petike remek dobos, ami azért kuriózum, mert még csak hat éves.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Kaszper Zsuzsanna

A kisfiú hároméves korában kapta első dobfelszerelését. Innentől aztán nem volt megállás. A fiú tehetségesnek bizonyult, így néhány alkalommal dobórákat vett Nagykanizsán, a Napsugár együttes dobosától, majd autodidakta módon a nagyokat figyelve képezte magát. A családban mindenki szereti a zenélést, így nem csoda, hogy neki is a „vérében van” – mondta Kaszper Zsuzsanna kisfiáról.

A kezdetek. Valamivel harmadik születésnapja előtt
Fotó: Kaszper Zsuzsanna

Az édesanyja elmondta, hogy a zenélés megkezdése teljesen a gyermek döntése volt, nem eröltettek rá semmit, nem terelgették. Az édesapja viszont példaként állhatott előtte, ugyanis ő szaxofonon játszik.

Szeptemberben különleges „fellépése” volt a kisfiúnak. Lakodalomban lépett fel, ahol több dalt is eljátszott. Természetesen hatalmas siker volt a produkció.

Petike szeret járművekkel, állatokkal játszani és dobjához is gyakran odaül. Az azonban még kérdés, mi lesz, ha nagy lesz. Ki tudja, talán az ország leghíresebb dobosa válik majd belőle. Mi további sok sikert kívánunk neki!

Egy igazi örökmozgó, jókedvű gyerkőc Petike
Fotó: Kaszper Zsuzsanna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában