Sajtótájékoztató

2018.03.23. 10:00

Az országgyűlési választás tétjére hívta fel a figyelmet a Fidesz-KDNP Zalaegerszegen

Az április 8-i választás egyik tétje, hogy veszélybe kerülnek-e azok a fejlesztések, amelyeket a Fidesz-KDNP kormány elindított.

Arany Gábor

Rákossy Balázs (b) és Vigh László a sajtótájékoztatón Fotó: AG/Zalai Hírlap

Egyebek mellett erről beszélt a párt csütörtöki lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatóján Rákossy Balázs államtitkár és Vigh László országgyűlési képviselő.

Rákossy Balázs (b) és Vigh László a sajtótájékoztatón Fotó: AG/Zalai Hírlap

A zalaegerszegi Fidesz-irodán megtartott országjáró fórumot megelőzően a Nemzetgazdasági Minisztérium uniós források felhasználásáért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a migráció veszélyt jelent hazánkra gazdaságilag, kulturálisan, szociálisan. Veszélyezteti azokat az eredményeket, amelyeket az ország az elmúlt években elért, egyebek mellett a gazdaság, a kultúra, a családtámogatás terén. Szavai zárásaként külön kiemelte Vigh László tevékenységét és szerepét abban, hogy az elmúlt években Zalaegerszeg a gazdasági fejlődés útjára léphetett. Az államtitkár után mondandójában az előző kormányok idején bekövetkezett gazdasági visszaesésre emlékeztetett Vigh László. Mint kiemelte, a Fidesz-KDNP kormányra kerülése után sikerült az ország hanyatlását megállítani, fejlődési pályára állítani a gazdaságot, és napjainkra a munkanélküliség 12 százalékról a harmadára csökkent. Az országgyűlési képviselő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy ha nem a polgári kormány kap bizalmat, akkor Zalaegerszeg összes fejlesztését megállítják. Ez is a választás tétje, mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában