Gálaest

2018.11.16. 22:24

Átadták a Zala megyei Prima Díjakat

A nagykanizsai HSMK színháztermében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Zala Megyei Elnöksége rendezte meg Zala Megyei Területi Prima Díj ünnepélyes gálaestjét.

Benedek Bálint

Dijazottak a szervezők között Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Dr. Rashed Aref, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészetének főorvosa, Károlyfi Zsófia festőművész, grafikus, író, költő és dr. Lubics Szilvia ultrafutó a Zalai Prima Díj fő díjazottjai. A kiválóságot jelképező Kincsem versenyló szobra mellé 1-1 millió forint pénzjutalmat is kaptak a vállalkozók javaslatai alapján egy erre a célra létrehozott alapítvány döntése nyomán.

A közönség rövidfilmek segítségével ismerhette meg a kategóriák jelöltjeit, majd átadták a díjakat. A Zalai Prima díj három fődíjasa mellett elismerést kapott lapunk munkatársa, dr. Fincza Zsuzsa újságíró, lapszerkesztő, a nagykanizsai Eraklin Táncklub Egyesület, dr. Gyimesi Endre a Pannon Írók Társasága elnöke, volt országgyűlési képviselő és polgármester, történész, Kelemen László építészmérnök, a nagykanizsai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Pap Lujza színésznő.

Dijazottak a szervezők között Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A Zalai Hírlap évek óta médiapartnere a Prima díjnak és a kezdetektől koordinálja a közönségszavazást. A jelöltekre kizárólag zaol.hu internetes felületünkön voksolhattak olvasóink. Ennek alapján összesen 1779 szavazat érkezett, ezek közül a legtöbbet, 545-t Dr. Rashed Aref, így a főorvos lett az idei év közönségdíjasa is.

A VOSZ Zala megyei elnöksége nevében különdíjat vehetett át a nagykanizsai Thúry György Vitézlő Oskola.

A vállalkozók javaslatai alapján ebben az évben is átadták a Zala megye Év Vállalkozója díjakat. Utóbbi elismerésekről illetve a gálaműsorról bővebben a Zalai Hírlap hétfői lapszámában is olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában