A Csokonai-társaság tagjai vettek részt

2018.07.17. 13:30

A II. Vindornyafoki Irodalmi Találkozó

A tavaly hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvény sikere nyomán, nemrég újra irodalmi találkozónak adott otthont Vindornyafok. A résztvevőktől kaptunk híradást.

Szemes Péter

Hág Attila, Jens Christian Clausen, Cséby Géza, Katona Csaba, Tar Ferenc, Szemes Péter, Dudás András Fotó: Horváth Szabina

Hág Attila polgármester meghívására a hévízi székhelyű Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaság tagjai közül Tar Ferenc elnök, Katona Csaba történész, Cséby Géza, Szemes Péter irodalomtörténész és Horváth Szabina tanárnő kerekasztal-beszélgetésen vett részt az irodalom szerepéről.

Hág Attila, Jens Christian Clausen, Cséby Géza, Katona Csaba, Tar Ferenc, Szemes Péter, Dudás András Fotó: Horváth Szabina

Az est során Cséby Géza verseiből és fordításaiból olvasott fel, tubán Jens Christian Clausen, harmonikán Hág Attila és Dudás András működött közre, a testvérmúzsát is bekapcsolva a programba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában