A nap képe
2024.12.08. 20:30
Házi szaloncukor készült a Tudásközpont konyhájában
A fotón látható eszközök – bár sokaknak első pillantásra úgy tűnhet - nem egy építőipari találkozó bemutató kellékei, hanem a házi szaloncukor elkészítéséhez elengedhetetlen konyhai alkalmatosságok. A Göcseji Tudásközpont hétvégi „csokis” workshopjának résztvevői dolgoztak ezekkel a tárgyakkal, miközben fontos ismeretet sajátíthattak el az ünnepi finomság gyártásával kapcsolatban. A tudnivalókat Gehér Zsuzsa, a zalaegerszegi Gehér Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa közvetítette az érdeklődő hallgatóságnak.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre